24–26 aprilie MecanicTech

24 – 26 aprilie 2017, ora 08:00, Facultatea de Mecanică, b-dul Muncii, nr. 103-105

MecanicTech XXI

Ești nehotărât în privința companiei pe care vrei să o alegi pentru practica de vară?
Îți cauți un internship și nu ai găsit până acum într-un singur loc toate ofertele?
Vrei să te faci remarcat în fața companiilor?
Ești interesat de ce se cere pe piața muncii?
Vrei să afli totul despre cele mai noi tehnologii utilizate?

MecanicTech este un proiect initiat de OSUT cu scopul de a facilita comunicarea intre companiile de top ale domeniului tehnic si studentii din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca.

MecanicTech face parte din cadrul InfoTech, specializându-se pe domeniul Mecanic si ramurile adiacente acestuia. În cadrul MecanicTech, companiile participante își prezintă actvitatea și tehnologiile utilizate, iar prin participarea la un dialog deschis cu studenții au șansa de a-i selecta pe cei mai buni dintre cei mai buni, în vederea unei colaborări ulterioare. Totodată, studenții pot intra în contact cu liderii de pe piață din domeniu, au acces la cele mai noi informații și descoperiri expuse de profesioniștii domeniului. Oferă companiilor suportul necesar pentru a organiza activități care să ofere studenților șansa de dezvoltare profesională și remarcare în rândul angajatorilor.

Infotech este un eveniment de anvergură la nivelul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, care se desfășoară bianual și antrenează cel mai mare număr de studenți din proiectele desfășurate de către Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca De la începutul proiectului (în anul 2006) și până în prezent, OSUT a reușit, prin intermediul Infotech-ului, să aducă în fața studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca companii naționale și internaționale de top din domeniul tehnic.

Inițiatorul proiectului MecanicTech este Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, respectiv OSUT Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca cu sprijinul Facultății de Mecanica si Facultatii de Constructii de Masini. OSUT este o organizație non-guvernamentală, având ca scop promovarea și apărarea intereselor studenților din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Activitatea organizației datează din anul 2003, având în prezent un număr de peste 200 de membrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.