24-26 februarie Târgul Arte și Bucate

Târgul Arte și Bucate

24 – 26 februarie 2023, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului, nr. 21

Târgul Arte și Bucate

Handmade Transilvania, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la Târgul Arte și Bucate.

Programul târgului este următorul:

–  vineri, 24 februarie: 16-20

– sâmbătă, 25 februarie: 10-20

– duminică, 26 februarie: 10-20

Vă invităm să sărbătorim împreună venirea primăverii, să faceți cumpărături, să gustați preparate românești, să beți un vin și să vă relaxați pentru câteva ore. Organizatorii pregătesc și ateliere creative pentru copii și adulți, deci vă așteptăm cu cei dragi pentru a petrece un weekend special.

Printre obiectele care vor putea fi cumpărate se numără piese de îmbrăcăminte, bijuterii, mărțișoare, cosmetice naturale, genți, portmonee, rucsacuri, printuri de artă și originale, agende, produse textile. De asemenea, veți putea achiziționa și produse pregătite de USAMV: zacuscă, siropuri, saleuri, mezeluri, brânzeturi etc. O parte din produse se vor putea consuma la fața locului, contra cost, sub formă de mini platouri mixte, pâine cu zacuscă și cu gem, vin la pahar.

Evenimentul este organizat de Handmade Transilvania în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei și va avea loc la sediul Muzeului, în Galeria Cellarium (intrarea se va face prin curtea interioară).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.