24-27 februarie Ambient Construct and Instal

24 februarie – 27 februarie 2016, ora 08:00, Expo Transilvania, str. Aurel Vlaicu FN

Ambient Construct and Instal – un targ ce confirma traiectoria ascendenta inceputa in 2015

Daca editia anterioara a reusit sa reuneasca intr-un singur loc, la EXPO Transilvania Cluj-Napoca un numar de 52 de firme, anul 2016 pare sa se anunte si el de bun augur, din perspectiva numarului de participanti si a suprafetei rezervate pana acum.
Targul AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL/ELECTRIC se inscrie pe o panta aascendenta, ultimele 2 editii inregistrand solicitari suplimentare de participare a companiilor din inteaga tara sau strainatate.

Spre exemplu, editia 2015 a crescut cu 10% fata de anul anterior, evenimentul reusind sa atraga atat expozantii cat si vizitatorii intr-un contact direct, avand ca liant tocmai produsele/serviciile aduse in standuri spre ofertare: au fost ocupati 2300 mp in interiorul EXPO Transilvania si 200 mp pe platforma exterioara.

Au apreciat calitatea firmelor participante, vizitatori de specialitate din toate domeniile de interes, incepand de la arhitecti, ingineri constructori, specialisti in instalatii, proiectanti si oameni de santier, pana la publicul larg interesat sa isi renoveze locuinta.

Participantii s-au dovedit a fi firme puternice in spatiul economic, cu ani de experienta in domeniul constructiilor si instalatiilor: Romania, Italia, Germania, Ungaria si Polonia.

In 2016, targul va celebra a – 25- a editie si se va desfasura in perioada 24-27 februarie, la Centrul expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca.

Pana in prezent, 52 de companii din Romania, Polonia, Italia, au confirmat participarea, tematica targului incluzand, printre altele:

– materiale și echipamente pentru construcții
– piatră naturală /granit, marmura
– usi si ferestre PVC
– produse si accesorii pentru finisaje in constructii, vitralii
– spume termoizolante si fonoabsorbante
– vopsele
– led-uri
– sobe și șeminee,  tuburi de ventilație și coșuri de fum, focare
-instalatii de incalzire, climatizare,  electrice si pe gaz,  centrale termice pe bază de peleți, brichete rumegus
– aparate de masura si control pentru presiune, temperatura,  nivel
– reviste și cataloage specializate

Va invitam sa va numarati printre participantii acestei editii aniversare a targului AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL/ELECTRIC si sa fiti alaturi la celebrarea succesului acestui eveniment expozitional cu o traditie de 25 de ani la Cluj-Napoca.

Targul poate fi vizitat dupa urmatorul program:
24-26 februarie – intre orele 10.00-18.00
27 februarie – intre orele 10.00-16.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.