24-27 februarie Săptămâna PSI de la cuplu la parenting

de la cuplu la parenting

24-27 februarie 2020, ora 18:30,  Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr.53-55

Săptămâna PSI de la cuplu la parenting

În ce fel și pentru câtă vreme poți să întreții flacăra iubirii? Cum deosebești o relație de cuplu sănătoasă de o legătură sabotată de narcisism sau dependență? Cum ajung problemele părinților să perturbe viața copiilor și ce poți face pentru sprijini un copil rușinos sau o adolescentă care și-a pierdut busola? Iată doar o parte dintre problemele care vor fi discutate în ediția din această primăvară a Săptămânii PSI de la cuplu la parenting.

Atelierele Săptămânii PSI vor fi animate de psihoterapeuți, formatori și profesori universitari din București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Arad și Chișinău.

Găzduită de Librăriile Cărturești și concepută de Editura Trei, seria de evenimente își propune de această dată să atingă cele mai fierbinți teme din psihologia cuplului, familiei și copilului. Distorsiunile de comunicare în familie, disciplinarea copilului și miturile privind relațiile intime vor fi discutate pornind de la întrebările publicului, dar și de la experiențele de cabinet al speakerilor și de la cele mai noi titluri de psihologie ale Editurii Trei.

Atelierele vor începe de la orele 18.30, intrarea este liberă, iar cărțile de parenting și psihologie de cuplu publicate de Editura Trei vor fi disponibile cu o reducere de 25% pe toată durata evenimentului în întreaga rețea a Librăriilor Cărturești.

Program Cluj- Napoca:

 1. Relația cu un partener narcisic
  Invitat: Nora Lefter
  24 februarie (luni) – ora 18.30

  2. Anatomia iubirii
  Invitat: Domnica Petrovai
  25 februarie (marţi) – ora 18.30

  3. Înțelege iubirea pe care ți-o dorești
  Invitați: Raluca Anton, Adela Moldovan
  26 februarie (miercuri) – ora 18.30

  4. Rușinea la copii
  Invitat: Amfiana Gherman
  27 februarie (joi) – ora 18.30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *