24–28 aprilie ConstructInfo

24 – 28 aprilie 2017, ora 08:00, Facultatea de Construcţii, str. George Bariţiu, nr. 26-28

ConstructInfo XXVI

Ești nehotărât în privința companiei pe care vrei să o alegi pentru practica de vară?
Vrei să afli toate detaliile tehnice de pe șantier?
Vrei să te faci remarcat în fața companiilor?
Ești interesat de ce se cere pe piața muncii?
Vrei să afli totul despre cele mai noi tehnologii utilizate?

ConstructInfo este un proiect initiat de OSUT cu scopul de a facilita comunicarea intre companiile de top ale domeniului tehnic si studentii din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca.

ConstructInfo face parte din cadrul InfoTech, specializându-se pe profilul construcții și pe domeniile adiacente construcțiilor. În cadrul ConstructInfo, companiile participante își prezintă actvitatea și tehnologiile utilizate, iar prin participarea la un dialog deschis cu studenții au șansa de a-i selecta pe cei mai buni dintre cei mai buni, în vederea unei colaborări ulterioare.

Totodată, studenții pot intra în contact cu liderii de pe piață din domeniu, au acces la cele mai noi informații și descoperiri expuse de profesioniștii domeniului.

Oferă companiilor suportul necesar pentru a organiza activități care să ofere studenților șansa de dezvoltare profesională și remarcare în rândul angajatorilor.

Inițiatorul proiectului ConstructInfo este Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, respectiv OSUT Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca cu sprijinul Facultății de Construcții. OSUT este o organizație non-guvernamentală, având ca scop promovarea și apărarea intereselor studenților din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Activitatea organizației datează din anul 2003, având în prezent un număr de peste 200 de membrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.