24 aprilie Animale Colorate

Duminicã, 24 aprilie 2016, ora 11:00, 14:00 si 17:00, Casa de Cultura a Studentillor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: intre 25 si 40 lei

Animale Colorate

Fetița Zurli și prietenii ei iubesc animăluțele și au grijă de ele. Le plimbă, le piaptănă, le hrănesc, se joacă cu ele. Așa că Tanti Prezentatoarea le dăruiește doi prieteni noi: cățelușul Tashu și cățelușa Tasha. Tura Vura – Vrăjitoarea cea caraghioasă este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile și în cele din urmă îl prinde pe cățelușul Tashu și îl închide într-o cușcă. La rugămințile cățelușei Tasha și ajutați de Zâna Bună, Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului și îl găsesc în cele din urmă și îl eliberează. Ca să fie iertată Vrăjitoarea trebuie să se joace cu cățeii și să se împrietenească cu ei.

Un spectacol original marca Zurli semnat de Mirela Retegan – femeia care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național. Muzica originală este semnată de Cornel Sorian – compozitorul care a scris toate cântecele pentru Gașca Zurli și care de această dată le dăruiește copiilor un nou superhit: „Lingușeală de cățel”.

Biletele se gasesc pe site-ul eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din orașul tău. Toți participanții la spectacol plătesc bilet indiferent de vârstă. Accesul în foaier se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului, iar accesul în sala de spectacol se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.