24 aprilie Străini în noapte

Duminicã, 24 aprilie 2016, ora 19:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Străini în noapte

Sărbătoriți Floriile cu Florin! Unde? La mine acasă! Și anume: Cinema Florin Piersic Cluj-Napoca. Vă aștept! Prezența este obligatorie! Pentru ce? Vă invit la piesa mea de suflet Străini în noapte, unde joc alături de partenera mea Medeea Marinescu!

In piesa Straini in noapte,Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care dupa o noapte petrecuta intr-un bar este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara. Ea stie cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l insoteasca in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. Dar pana la dezvaluirea marelui secret, Julietta marturiseste mai intai ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetari pentru urmatorul articol, insa aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa ne dezvaluie cine sunt cele doua personaje cu adevarat.

Florin Piersic a revenit odata cu acest spectacol pe scena teatrului si chiar el marturisea ca simte ca intinereste atunci cand joaca pe scena. Piesa i se potriveste, este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, minciuna, seductie si o lectie despre cum timpul ne schimba. Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete. Drumurile lor se intersecteaza pentru ca fiecare vrea altceva de la celalalt, iar acest lucru ii conduce spre alte secrete care trebuie dezvaluite.
Piesa este fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afis, ci pentru ca este o capodopera, o piesa de teatru in care astepti cu sufletul la gura sa vezi ce urmeaza, ce vor zice si cum va decurge actiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci cand vine vorba de teatru pentru ca nu trebuie sa ai timp sa te plictisesti cand esti in sala.


Bilete se găsesc la Cinema Florin Piersic. Telefon: 0264 433 477

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.