24 februarie Anotimpurile

Anotimpurile

Duminica, 24 februarie 2019, ora 12:00, Cinema Dacia, str. Bucegi, nr. 11 B

Pret bilet: 10 lei/ copii, 14 lei/ adulti

Anotimpurile – adaptare de Dana Bonțidean

Drag public, în noul an, pe care vi-l dorim fericit și cu împliniri măcar pe măsura așteptărilor, venim cu o noutate în programul stagiunii noastre. La cererea multora dintre voi vom avea reprezentații și în unele zile de sâmbătă în Sala Mică a cinematografului Dacia.

“Astă vară ce-ai făcut?!?!”….Doamna Toamnă ne ciupește, ne îmboldește și nu mai avem răbdare! Începem o nouă stagiune Animaart! Vă așteptăm la unul dintre cele mai dragi spectacole ale noastre.

Text inspirat din fabule și povești internaționale adaptat de Dana Bonțidean

Distribuție: Dana Bonțidean, Cristina Secăreanu, Enikő Takács, Leonard Viziteu Scenografie: Sandu Marian Regia: Dana Bonțidean

Totul se subordonează principalei propuneri: trecerea timpului. Dincolo de semnificațiile deduse din text, această trecere a timpului are un efect special și se realizează cu multă candoare, poezie și fantezie. Regia animă totul: cuvânt, actor, papușă. Astfel, ieșirea actorului-mânuitor din vechea convenție (de după paravan) nu mai surprinde pe nimeni.Decorul se îmbină armonios cu păpușile, atent și ingenios concepute de Sandu Marian, un scenograf de excepție.Nu vă dezvălui mai mult. Veniți să vedeți căderea unei frunze?

Dacă nu ne puteți onora cu prezența vă rugăm să anulați rezervarea așa încât cei din lista de așteptare să primească locul eliberat în timp util.

Biletele se ridică cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră locurile își pierd rezervarea.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.