24 februarie Schimb de Cărți

Duminica, 24 februarie 2019, ora 17:30, Zorki Photo Cafe, str. Ion Rațiu, nr.10

Participarea gratuită

Schimb de Cărți Cluj 7.2

Vă invităm la un nou Schimb de Cărți Cluj, într-o atmosferă relaxată, cu oameni interesanți, care împărtășesc aceeași pasiune pentru cărți.

Ideea acestui proiect este de a dezvolta o comunitate activă de oameni pasionați de lectură, de a crea punți de legătură între noi, ca oameni, indiferent de mediile din care provenim, de a (re)învăța să discutăm, să dezbatem, să facem schimb de idei și, bineînțeles, de cărți. Credem că lucrurile valoroase trebuie împărtășite cu ceilalți. Fiecare întâlnire va avea o temă generală de discuție » o vom anunța pe parcurs.

Cum functionează?

#schimbdecărțicluj se desfășoară foarte simplu:

» aduci o carte pe care ești dispus să o împrumuți altcuiva

» iei la schimb (împrumut) o altă carte sau mai multe cărți din rândul celor disponibile pe masă, la eveniment.

» faci schimb de date de contact cu persoanele de la care ai luat cărți sau cărora le-ai oferit cărți.

#cărțidonate – variantă

» poți aduce la eveniment și cărți cu rol de donație. Acestea fie vor putea fi luate acasă permanent de membrii comunității Schimb de Cărți Cluj, fie vor fi utilizate ulterior în cadrul altor proiecte pe care le dezvoltăm (activități de promovare a lecturii în rândul grupurilor defavorizate)

» poți lua acasă permanent, la rândul tău, cărți care au eticheta de #donație

Noi punem la dispoziție logistica, etichetele și formularele necesare pentru buna desfășurare, iar pe voi vă așteptăm să veniți ca într-o după-amiază de duminică: relaxați, cu o carte la braț. Totuși, măsura în care aduceți cărți la eveniment nu vă condiționează participarea. Toată lumea e binevenită!

Schimb de Cărți Cluj se desfășoară sub egida AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, fiind o inițiativă bookblog.ro. În Cluj, evenimentul se desfășoară în mod regulat, de obicei în ultima zi de duminică a fiecărei luni.

Participarea la eveniment este gratuită. Dacă doriți să susțineți activitățile #AIVIcluj, donațiile sunt încurajate, veți vedea o cutiuță specială la fața locului.

Vă așteptăm cu drag și chef de vorbă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.