24 ianuarie Mama, sunt tachinat

Marti, 24 ianuarie 2017, ora 18:30, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Mama, sunt tachinat! – lansare de carte

Librăria Bookstory și Editura Trei vă invită la evenimentul de lansare a cărții Mama, sunt tachinat!, de Michael Thompson, Lawrence J. Cohen, Catherine O’Neill Grace.
Invitate:
Oana Luiza Rebega, psiholog
Gabriela Domnița, psiholog.

Cartea se focalizează asupra vieţii sociale a copiilor, care, indiferent de ce ne-am închipuit până acum, vom descoperi că este foarte bogată şi de multe ori mai complicată decât a noastră, a adulţilor. Abordează prin exemple teme precum prietenia, hărţuirea, tiranizarea, excluderea, marginalizarea, urmate de răspunsuri la o multitudine de întrebări din partea părinţilor.

Gabriela Domnița este psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental în Cluj Napoca, lucrează cu copii și adulți de aproximativ 10 ani. Psihoterapia îi oferă privilegiul de a însoţi, cu curiozitate şi compasiune, diverşi oameni în experienţele lor cotidiene sau mai puţin obişnuite.

Oana Rebega este doctor în psihologie, psiholog clinician și consilier psihologic. E cercetător în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, UBB și lucrează în cabinetul individual de psihologie.
Vorbește cu pasiune despre copii, adolescenți și relații, despre educație, creativitate, povești, joc și joacă și citește cărți din mai toate domeniile pentru a înțelege mai bine temele care o interesează.

24 ianuarie Mama, sunt tachinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top