24 ianuarie Open mic

Marti, 24 ianuarie 2017, ora 20:00, Cotton Club, str. 1 Decembrie 1918, nr. 35-37

Open mic – poetry slam

Slam poetry este o formă modernă a poeziei de performanță. Notele ei de stil nu pot fi clar definite, dar ea conține elemente de poezie, rap și stand-up. Textele reflectează tot timpul asupra unor teme și informații actuale. La evenimentele de slam poetry relația dintre artiști și public este una mai interactivă decât la serile literare obișnuite – succesul genului se datorează parțial acestui fapt.
Mișcarea de slam poetry poate fi considerată deja una de succes. Artiștii sunt primiți tot timpul de un public încântat.

Regulile concursului de slam poetry:

1. Fiecare concurent are la dispoziție 3 minute 15 secunde (în cazul în care se depășește limita de timp, se aplică puncte de penalizare)
2. Toți concurenții se pregătesc cu două texte PROPRII, cei cinci norocoși prezintă al doilea text în finală, juriul dintre ei alegând primii trei căștigători Nu este prestabilită o temă fixă a textului. Textul nu trebuie neapărat memorat (se poate citi).
3. Înscrierea se face pe pagina de facebook NEST sau Centrul Cultural German Cluj-Napoca în formă de mesaj.
4. Juriul este format din 5 membri, dintre care 3 sunt personaje cunoscute, iar ceilalți 2 sunt aleși din public. Notele se dau de la 1 la 10, cel mai mic și cel mai mare punctaj fiind excluse din nota finală.

24 ianuarie Open mic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top