24 ianuarie Rândul 3, aproape de margine

Rândul 3

Duminică, 24 ianuarie 2021, ora 20:00, online

Acces gratuit 

Rândul 3, aproape de margine – spectacol preînregistrat Rândul 

Plecând de la persoane și întâmplări reale, spectacolul imaginează o serie de povești personale ale membrilor comunității gay din România, pe parcursul a o sută de ani. Folosind memoria spațiului unui cinematograf, personajele se succed ca fantome întipărite în scaunele de pluș, dramele lor amestecându-se cu dramele de pe ecran, în timp ce afară se desfășoară „marea istorie”.

Regia: Sânziana Stoican

Producător: Reactor de creație și experiment
Vârstă recomandată: AG

Spectacolul folosește efecte speciale (stroboscop) și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.

Toate evenimentele lunii ianuarie sunt gratuite. Dacă doriți să susțineți munca echipei artistice și a colectivului administrativ Reactor, puteți opta pentru cumpărarea unui bilet, devenind Susținător sau Supersusținător Reactor.

Atât biletele gratuite, cât și cele de susținere, se achiziționează online: http://bit.ly/2Ndl4Tl

Spectacolul face parte din focusul pe dramaturgie contemporană, primul din programul Retrospectiva 7, prin care analizăm și dezbatem direcțiile esențiale ale Reactorului din primii 7 ani de existență.
Proiect realizat în parteneriat cu Teatrul Național Cluj, Universitatea de Arte din Târgu Mureș și Facultatea de Teatru și Film – Universitatea Babeș-Bolyai.
Proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii. Rândul 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.