24 iulie Expozitia The Wind Has Changed

Luni, 24 iulie 2017, ora 18:00, White Cuib, str. F.D.Roosevelt, nr. 2/1

Expozitia The Wind Has Changed, Mihaela Hudrea

„De fiecare dată când îmi fixez ochii pe ceva, acel ceva trece foarte repede pe lângă mine ca și cum nu ar fi fost acolo niciodată. Gândurile îmi zboară pe geam. Încep să visez cu ochii deschiși, iar apoi încep să mă întreb dacă ceea ce am experimentat este într-adevăr real. Această incertitudine face ca totul să pară interesant. Nu doar trecerea timpului contribuie la imaginația mea, eu găsesc tot ceea ce mă înconjoară la fel de tentant. Însă, dacă caut o constantă, paradoxal acea constantă este timpul. Lucrurile se schimbă cu timpul, iar acest proces îmi captează curiozitatea” — M.H.

Mihaela Hudrea (n. 1989, Cluj-Napoca) trăiește și lucrează în Cluj-Napoca. Și-a finalizat studiile de licență la Universitatea de Artă și Design din Cluj–Napoca în 2011, continuând cu un masterat în arte frumoase la Koninklijke Academie voor Schone Kunsten din Ghent, Belgia, absolvind în 2014.

Mihaela Hudrea explorează mediile desenului și ale picturii, fiind mereu interesată să le extindă granițele. Desenează și pictează într-un mod naiv, o combinație între reprezentarea abstractă și figurativă, în timp ce compozițiile ei sfidează legile fizicii.

Lucrările ei sunt pline de povești și simboluri, uneori folosind și text. Acestea sunt influențate de experiențele din viața de zi cu zi, având ca interes trecerea timpului. Natura are un rol proeminent în practica ei, artista provenind dintr-un loc unde multe tradiții o respectă și o sărbătoresc. Aceste combinații de simboluri și imagini sunt situate pe linia dintre vis și realitate, un loc unde incertitudinea e mereu prezentă.

Orar: 18:00 — 21:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.