24 iunie Be(at)cause

Sâmbătă, 24 iunie 2017, ora 10:30, CBC Fitness Corner, str. Henri Barbusse, nr. 44-46

Pret pentru susţinerea cauzei: 25 de lei/ persoană

Be at (the) Cause! Adică fii la BE(at)CAUSE

Împreună cu CBC Fitness Corner continuăm maratonul de adrenalină şi sport în scop caritabil. Aşa cum mulţi ştiţi de la ediţia din luna mai, facem mişcare pentru cei care nu pot, pentru toti beneficiarii The Beard Mobile, care sunt persoane cu dizabilităţi din Cluj-Napoca si care, prin sustinerea voastră, beneficiază de acest serviciu de transport gratuit.

Pentru a susține The Beard Mobile, va provocăm sâmbătă, pe acoperișul clădirii CBC la a doua ediţie BE(at)CAUSE din acest an.

Si asta nu e tot! După cele două ore de sport, de la 12.30, v-am pregătit o surpriză! Sărbătorim 2 ani de CBC Fitness Corner şi avem, pe lângă petrecere, multe premii şi promoţii. Sunt aşteptaţi toţi participanţii BE(at)CAUSE, dar şi prietenii şi clienţii sălii de fitness.

Aşa că ediţia din această lună va fi una cu totul specială: facem mişcare în scop caritabil şi avem parte de un super-party aniversar la înălţime.

Pentru participanţii BeatCause:

Am pregătit mai multe clase consecutiv, iar la fiecare clasă va fi declarat un câștigător. De organizarea claselor se vor ocupa indeaproape antrenoriii CBC Fitness Corner şi vom reveni si cu un program complet în eveniment.

La intrare veți primi un sticker, iar câștigătorul clasei va mai primi un sticker. La a treia editie oferim posibilitatea persoanei care a strans cele mai multe stickere sa fie copilot alaturi de noi cu The Beard Mobile, pentru a vedea indeaproape cauza in care s-a implicat.
Fii parte din schimbare şi alătura-te nouăi î cursa pentru susţinerea The Beard Mobile by BB.

Preţ intrare pentru susţinerea cauzei: 25 de lei/ persoană.

Pentru cei care doresc să ia parte doar la petrecerea aniversară a CBC Fitness Corner:

Luaţi-vă voia bună, de restul ne ocupăm noi. Pentru petrecere nu se percepe nicio taxă de intrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.