24 mai Legile padurii

Joi, 24 mai 2018, ora 10:00,  Parcul Central, Cluj-Napoca

Legile padurii

Importanța prezervării mediului înconjurător și a spațiilor verzi este o problemă de actualitate in contextul încălzirii globale, a poluării și a neglijenței oamenilor.

Ziua Europeană a Parcurilor Naționale este o zi comemorativă dedicată zonelor protejate din Europa, care a fost lansată în 1999 de către Federația EUROPARC. Scopul acesteia este de a-i apropia pe oameni de natură și de a atrage atenția asupra importanței conservării frumuseților naturale din zonele protejate.

Cu ocazia acestei zile, SAIL vă invită să luați parte la un festival, pe de o parte cu scop informativ, întrucât vor fi prezentate normele juridice din domeniul protecției mediului care vor contribui la responsabilizarea cetățenilor față de parcurile naționale. Pe de altă parte, cei prezenți vor asista la numeroase activități antrenante: un concurs de alergat, un recital de poezii al studenților de la Facultatea de Drept, o expoziție fotografica si multă distracție.

Și asta nu e tot: pentru ca se anunță vreme frumoasă și va fi însorit, vom avea pregătite pentru tine răcoritoare și cafea, și, în caz că obosești, hamacele și bean bag-urile îți sunt puse la dispoziție!

Dacă te-am făcut curios, te așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.