24 mai Premieră Misapărut

Miercuri, 24 mai 2017, ora 20:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr 4

Pret bilet: 20 lei

Misapărut – de Alexa Băcanu

M.I.S.A.PĂRUT pleacă de la scandalul mediatic legat de Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut și relația ei cu justiția din România.
Din povestea extrem de complexă din jurul MISA, creatorii M.I.S.A.PĂRUT au ales să vorbească în principal despre aspectele cele mai personale, despre modul în care au fost afectate de scandal persoanele care practică yoga la școala MISA, în special o tânără femeie care a fost internată cu forța la psihiatrie din cauza asocierii ei cu gruparea yoghină.
În final, în loc de concluzii, rămân întrebări: ce este normal? Cât de periculoasă e o presă în căutare de scandal cu orice preț? Ce moștenire în atitudine și gândire ne-a rămas de la regimul comunist? Cât de mult preț punem pe libertatea individuală versus tradiție? Ce se întâmplă când morala e confundată cu legea?

M.I.S.A.PĂRUT
Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu
Scenografia: Anda Pop
Muzica: Danaga
Cu: Cătălin Filip, Raluca Mara, Oana Mardare, Bogdan Bob Rădulescu

Spectacolul M.I.S.A.PĂRUT face parte din proiectul „Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente„, care își propune realizarea unor spectacole de teatru documentar pornind de la întâmplări semnificative din istoria recentă a României.

Bilete:
Preț întreg: 20 lei
Preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari): 12 lei

Rezervări: http://www.reservr.net/u/reactor/event/nQotXZ5pzTTrQv1e

ATENȚIE – Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

„Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente” este un proiect cultural al platformei Reactor Social, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca și de Consiliul Județean Cluj.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.