24 martie Concert Hteththemeth & 4Tune Quartet and Guests

Sambata, 24 martie 2018, ora 19:00, Flying Circus, str. Universității, nr. 3

Pret bilet: 20/ 25 lei

Concert Hteththemeth & 4Tune Quartet and Guests

Nomad Events si Flying Circus va invita la un eveniment artistic special. Hteththemeth va pune în scenă spectacolul-concept „Best Worst Case Scenario” într-o nouă abordare, alaturi de 4Tune Quartet – un cvartet clasic, alcătuit din patru fete foarte talentate, muzicieni ai Filarmonicii din Braşov.

Muzica neumană își va completa portativele cu o infuzie de muzică de cameră, aducând în spiritul spectacolului „Best Worst Case Scenario”, bazat pe albumul cu același nume, sensibilitatea, amploarea și culoarea instrumentelor clasice ale cvartetului din Brasov. Povestea căderii și transformării lui Hteththemeth din arhanghel în revelator al unor noi sentimente și trăiri, va fi narată muzical și scenic într-un ultim set special de concerte în care albumul conceptual va fi prezentat în întregime.

Invitat special în acest mini-turneu, 4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit, care, în mod obișnuit, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament tipic unui cvartet clasic. Cu o prezență scenică unică, cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesioniști cu o iubire aparte pentru rock și metal.


invitati speciali:

The Glass Fish [RO]

Proiectul Glass Fish e un mix de sound-uri variate din sfera indie-alternative. E un gen greu de definit, avand elemente de rock, funk, jazz, folk, si alte genuri.

Biletele pentru acest eveniment se găsesc online pe Eventbook si la punctele fizice: Cinema Florin Piersic si reteaua Humanitas.

Early-bird – primele 50 de bilete: 20 de lei
Pre-sale: 25 de lei
In seara evenimentului, la intrare: 25 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.