24 martie Puf buf

Puf buf

Joi, 24 martie 2022, ora 16:00, ZIZ, str. Paris, nr. 5 

Intrarea liberă (în limita a 80 de locuri) 

Puf buf – spectacol de teatru

Spectacolul Puf buf aduce pe scenă 12 copii surzi de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” din Timișoara. Un teatru de tip bufonadă, plin de culoare, muzică originală, veselie, potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți, cam așa s-ar traduce în câteva cuvinte Puf buf. Spectacolul propune o călătorie prin diferite colțuri ale lumii, în căutarea unui sens, unui sunet, sau a unei stări, folosind costume colorate, muzică, mișcare, și fără cuvinte.

Regia: Costa Tovarnisky, Ana Maria Ursu, Vadim Rusu.

Se acceptă donații.

Proiectul ”Dincolo de cuvinte” vine ca un răspuns la o cerere a unui grup de persoane surde din Timișoara de a aduce cultura în viața lor. Deși persoanele cu diferite deficiențe de auz, văz sau locomotorii, nu frecventează spațiile sau evenimentele culturale din oraș, unele dintre ele și-ar dori asta, dar din lipsa accesibilizării renunță. Spectacolul Puf Buf produs în cadrul acestui proiect materializează dorința copiilor surzi de a experimenta lumea teatrului, de a explora noi metode de interacțiune cu lumea, de a fi văzuți, auziți, și în final, de ce nu, aplaudați.

Puf de la pufarini.
Buf  de la bufonadă.

Puf buf este un spectacol de teatru pentru copii și adulți deopotrivă, care introduce spectatorul într-o călătorie a mirării, a jocului, a descoperirii sunetelor și a culorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.