24 noiembrie-30 decembrie Târgul de Crăciun

24 noiembrie – 30 decembrie 2017, ora 19:00, Piata Unirii, Cluj-Napoca

Târgul de Crăciun – Un Familion de Surprize

Începând cu data de 24 noiembrie suntem așteptați în Piața Unirii pentru a sărbători un Târg al Crăciunului care primește o nouă viață. Crăciunul anului 2017 este însuflețit de un nou concept, concretizat într-o imagine nouă și jucăușă, o aranjare diferită a spațiului din Piața Unirii, o abordare nouă a activărilor, standurilor și a evenimentelor care strâng toți membrii familiei laolaltă… într-un mare FAMILION.

Din punctul de vedere al echipei de organizare, Crăciunul este mai mult decât „sărbătoarea familiei”, Crăciunul e sărbătoarea FAMILIONULUI, adică a familiei mari, reunite: bunici, unchi, mătuși, nepoți, etc. În Transilvania, „familionul” este o formulă des întâlnită, un cuvânt cald, domestic, apropiat casei, respectiv celor „de-ai casei”, folosit în momente în care se vorbește despre toată, dar absolut toată familia.

Din punct de vedere al spațiului, anul acesta organizatorii și-au propus să creeze un spațiu aerisit, care să permită organizarea evenimentelor specifice într-un cadru mult mai deschis. Cele două mari decizii pe care le-au luat organizatorii anul acesta au fost:

1. Mutarea patinoarul în jurul statuii, pentru a utiliza spațiul într-un mod mai eficient și a oferi un aspect mai plăcut pieței;
2. Alinierea căsuțelor comerciale pe latura unde actualmente se află terasele, pentru a elibera zona centrală și a oferi spațiului o aerisire specifică marilor capitale europene.

Evenimente​ ​pentru​ ​tot​ ​familionul

Cea mai frumoasă parte a acestui nou concept constă în faptul că este adresat întregii familii, pornind de la cel mai zburdalnic membru și ajungând până la cel mai înțelept. Astfel, din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub umbrela Târgului de Crăciun. De la piese de teatru pentru copii, la diverse concerte și interpretări artistice pentru adulți, toate sunt activări care pun în mișcare familia, care armonizează Piața Unirii și îi adună pe toți laolaltă.

Ce surprize ne așteaptă pe tot parcursul Târgului

Conceptul nou al Târgului de Crăciun pune accent pe placul tuturor membrilor din familie, astfel că indiferent de vârstă, gusturi și capricii, programul evenimentelor este gândit pentru a-i bucura pe toți.

Pentru membrii ceva mai zburdalnici, concertează:
VOLTAJ, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, BYRON, FUN FACTORY, ADMIRAL C4C, ȘCOALA DE MUZICĂ THE BEAT.

Pentru iubitorii de Jazz și ritmuri dansante:
MOONLIGHT BREAKFAST, BLUE VELVET, BLUEJAYS, PETRA AKER, TWO TO TANGO.

Pentru cei cu cele mai variate gusturi :
SMILEY, PROCONSUL, VUNK, DJ LE MINION, DJ VLAD BRETAN, MIRABELA DAUER, BOSQUITO, TRUPA NATIF, ANALIA SELIS, MONICA ANGHEL, ȘCOALA DE MUZICĂ VOLTAJ ACADEMY, SEVEN, ARTSCHOOL, URBANNECT: POVEȘTI LA GURA SOBEI.

Iar pentru cei mai tineri și veseli omuleți din familie, programul Târgului se arată plin de surprize:
TĂRÂMUL DE GHEAȚĂ MUSICAL, CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN CU ATELIERE CREATIVE PENTRU CEI MICI, TRAMVAIUL LUI MOȘ CRĂCIUN, FAMOUS ART.

Programul complet și modificările care ar putea să apară vor fi postate pe pagina de Facebook a Familionului de Crăciun: facebook.com/TarguldeCraciunClujNapoca/ și pe Website: www.familiondecraciun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.