24 noiembrie Joacă, Conectare și Cooperare

Joacă

Miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 18:00, online

Acces gratuit

Joacă, Conectare și Cooperare

Te invităm miercuri, pe Zoom, să discutăm despre cum atragem cooperarea copiilor noștri prin joacă, râs și conectare.

Vei descoperi ce e Attachment Play și cum funcționează, vei vedea cum să te conectezi prin joc cu copilul tău, cum îl poți inspira să coopereze, vei descoperi cum să rezolvi probleme și situații dificile prin joc, vei înțelege mecanismul de vindecare emoțională și beneficiile acestui proces, vei afla ce tipuri de jocuri să folosești în anumite situații (când copilul nu cooperează, nu vrea să se spele pe dinți, să se îmbrace, când vorbește „urât”, când devine agresiv, etc).

Această prezentare te va ajuta să înţelegi mai bine lumea copilului tău, să știi cum să îl ajuţi în momentele de criză, ajutându-te să obții cooperarea lui, contribuind la o viață de familie mai relaxată și plină de bucurii și distracție, nu de tensiuni.

Prezentarea este susținută de Brîndușa Milășan, psiholog, mămică a doi copii și trainer de parenting certificat de Aware Parenting Institute și Hand in Hand Parenting.

Prezentarea are la bază abordarea Aware Parenting a Dr. Aletha Solter, recunoscută internațional ca expert în ceea ce privește ataşamentul, trauma şi disciplina non-punitivă.
Pentru a participa e necesar să vă înregistrați completând formularul: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfa4Yzb3FJDKA…/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.