24 octombrie Motivarea și (re)sursele ei

Luni, 24 octombrie 2016, ora 18:30, Cărturești Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Intrarea liberă

Luni de poveste – Motivarea și (re)sursele ei

Luni are loc cel de-al optulea atelier (penultimul) din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești. Alături de Gavril HABA, vom petrece o seară în care ne vom îndrepta atenția spre sursele și resursele motivării.

V-ați gândit ce ne face să ne trezim dimineața, să ne dăm jos din pat și să acționăm? Să fie nevoia de supraviețuire? Responsabilitățile? Rutina? Pasiunea? – indiferent ce ne determină acest comportament, e vorba despre cel puțin un „factor motivator”.

Motivația e o arie complexă, cu particularități specifice fiecărui individ, în diferite situații.

Fie că ne referim la locul de muncă sau la viața personală – în general, congruența scopurilor, obiectivelor și valorilor personale în raport cu cele cu care interacționăm ne motivează și sporesc implicarea și angajamentul în sarcini și relații.

Care e scopul și sensul motivării?
Ce ne motivează în viața de zi cu zi?
Cum identificăm elementele motivatoare pentru noi sau pentru altă persoană și la ce ne ajută să le cunoaștem?

Pe parcursul acestui atelier, vă invităm să explorăm propria motivație, să identificăm specificul personal și să ne căutăm ancore în mediul în care ne desfășurăm activitatea.

Gavril HABA este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență în domeniu de mai bine de 10 ani. Este pasionat de sesiunile de training soft-skills: comunicare, managementul echipei, motivare, managementul conflictelor, tehnici de vânzare. Gabi este o prezență plăcută și și-a câștigat reputația de a fi un bun ascultător și un interlocutor potrivit pentru cei care își caută resurse interioare. Crede în forța oamenilor de a găsi răspunsuri la propriile întrebări, de a descoperi energia și motivația care să îi ducă mai departe, pe drumul propriu.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

24 octombrie Motivarea și (re)sursele ei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top