24 octombrie Teo, Vio și Costel

Luni, 24 octombrie 2016, ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret blet: 50 lei

Teo, Vio și Costel – Cu glumele curate (Turneu National)

Cei trei comedianți au reușit să se afirme de peste 10 ani pe scena marilor show-uri de stand-up comedy, devenind o prezență constantă la toate evenimentele și festivalurile de acest gen din țară.

Teo sau Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un ”Daddy Caddy” al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună. Ca și Teo și Costel, Vio a început să facă stand-up în 2004 la Cafe Deko.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.