24 septembrie Concert Pyroblast si Deathrattle

Sambata, 24 septembrie 2016, ora 22:00, La Tevi Pub, str. Potaisa, nr. 6

Concert Pyroblast si Deathrattle

PYROBLAST (Bucuresti):

Pyroblast este o trupa de thrash metal din Bucuresti ce a fost formata in luna iulie a anului 2014 de catre actualul frontman, chitarist si vocalist Robe Cristian si actualul basist Petru Aldea.

Trupa si-a inceput activitatea la inceputul anului 2016 cand a debutat cu piesa ”You Got Trapped” avandu-l ca tobosar pe Bogdan Tabarca si Stefan Diaconu ca si chitarist lead. Ulterior, chitaristul lead a fost schimbat cu actualul chitarist : Paul Craiu, membru alaturi de care s-au sustinut toate concertele Pyroblast.

Trupa a sustinut concerte in diferite baruri bucurestene alaturi de trupe cunoscute precum: Gama Bomb (Irlanda), Icon Of Sin, Nervosa (Brazilia), Bucovina, Tiarra, Scarlet Aura si Ad-Hoc.

Pyroblast urmeaza sa isi lanseze primul material discografic ”War-Unchained” in Iulie 2016. Influentele principale ale trupei sunt : Havok, Megadeth, Slayer, Testament si si Anthrax.

DEATHRATTLE (Bucuresti):

Deathrattle este o trupa de thrash metal din Bucuresti care abordeaza un stil mai aparte al acestui gen, combinand elemente agresive ale thrashului 80-cist alaturi de elemente melodice inspirate din The New Wave Of British Heavy Metal, pastrand insa viteza specifica genului.

Trupa a fost infiintata de catre solistul si chitaristul acesteia, Theodor Arcalean, impreuna cu Cristian Tudor la bass si Marian Alexandru la tobe, in aprilie 2014. Formula actuala a formatiei este compusa din Theodor Arcalean la chitara si voce, Cristian Tudor la bass, Vlad Spalatelu la chitara si Nicolas Radoi la tobe.

Avand peste 20 de concerte la activ, printre cele mai importante aparitii ale acestei formatii se numara renumitul festival de thrash “Old Grave”, editia a 4-a, unde au cantat alaturi de nume precum Destroyer 666, Agressor si Violentor, “Underground Metal Resistance”, “Underground Metal Fest”, si altele. Pe langa aceste show-uri, formatia Deathrattle a mai impartit scena cu nume importante atat in tara cat si ina afara ei, cum ar fi Chronosphere, Formless Terror si Kistvaen. Sound-ul Deathrattle este unul agresiv, caracteristic stilului Thrash Metal.

Pe albumul lor de debut “Minutes Before Death”, instrumetnul care iese cel mai bine in evidenta este chitara, intrucat acest material discografic este o adevarata furtuna de riffuri, piperata cu exuberanta si energia tinerilor componenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips