25-26 mai ITCamp 2017

25 – 26 mai 2016, ora 08:30, Grand Hotel Italia, str. Vasile Conta, nr. 2

ITCamp 2017 – Community Conference for IT Professionals

Comunitatea ITCamp și Avaelgo organizează cea de a șaptea ediție a Conferinței ITCamp. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Organizatorii conferinței ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT, arhitecții de soluții IT / software și managerii IT pot beneficia de peste 45 de ore de conținut tehnic, prezentate de 40 de speakeri internaționali și locali. Între aceștia, doi experți cu titlul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și Andrea Saltarello, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și alți experți recunoscuți pe plan internațional ca și speakeri de succes: Ben Armstrong, Principal Program Manager Lead la Microsoft; Jayson Street, Infosec Ranger la Pwnie Express; Mihail Rotenberg, Chairman la MIND CTI (NASDAQ: MNDO) și mulți alții.

Conferința acoperă teme de interes general, împărțite pe cinci track-uri. Menținem și în acest an track-ul orientat preponderent spre zona de IT business / management, și am încurajat abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft.

Agenda evenimentului conține descrierile detaliate ale sesiunilor, precum și gradele de dificultate ale acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.