25-26 martie Târgul de Cariere Cluj

Targul de Cariere Cluj Online

25-26 martie 2021, ora 11:00, online

Târgul de Cariere Cluj Online

Târgul de Cariere împreună cu cele mai active companii te așteaptă și la Cluj cu noi variante în carieră.
De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanți și reprezentanții companiilor, surprize pentru vizitatori, chiar și interviuri de angajare, toate oportunitățile le vei întâlni online la Târgul de Cariere Cluj.

Comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică și încarcă CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Totodată, această platformă este singurul loc unde se oferă răspunsuri la întrebări, în timp real, prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților.

Promovăm actualitatea, schimbarea, adaptarea la situații noi, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională. Încurajăm interacțiunea și recomandăm participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului pe https://www.targuldecariere.ro/cluj-global

Privește înainte, pregătește-ți CV-ul și fii alături de noi. Hai că variante există și online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.