25 – 27 februarie 2024, ora 10:00, BT Arena Cluj, str. Uzinei Electrice

Din grijă pentru tine

Campania ,,Din grijă pentru tine” își deschide porțile anul acesta la Cluj-Napoca și își propune să ofere gratuit consultații de bază și ecografii pentru mii de persoane.
Fă-ți o programare în prealabil și vino în perioada 25-27 februarie, între orele 10:00-17:00, la BT Arena Cluj-Napoca, pentru a beneficia de o serie de analize primare și alte proceduri medicale pe care le vom pune la dispoziția participanților.
Te poți programa accesând site-ul dingrijapentrutine.ro/cluj sau telefonic, la numărul 0376 50 60 70 începând cu data de 12 februare.
Poți beneficia de:
Ecografii: mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie.
Screening: hepatita B și C și metabolic, fibroscan și test osteoporoză.
Consultații: cardiologie, ORL, stomatologie, dermatologie și medicină internă;
Consiliere: nutriție, consiliere psihologică și psihiatrică;
Promovarea sănătății este un proces care implică participare individuală, dar și responsabilitate comună. Pentru a adopta un stil de viaţă sănătos şi pentru a lua decizii favorabile în acest sens, oamenii trebuie să aibă cunoștințe bune despre valorile sănătății şi a mijloacelor de a o proteja.
Mulți români nu au timp, bani și nici suficient curaj pentru a afla ce îi doare. De aceea dorim să oferim servicii medicale gratuite în spații create special în colaborare cu partenerii și sponsorii noștri. Evenimentul este unul de educație și prevenție, care promovează totodată un stil de viață sănătos și echilibrat în rândul cetățenilor clujeni.
Mai multe informații despre proiect, înscriere, proceduri medicale sau specialiști implicați poți afla accesând site-ul dingrijapentrutine.ro sau paginile de pe rețelele de socializare (Instagram și TikTok).
Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în parteneriat cu Prefectura Cluj.