25-27 iunie Cu drag, Lavanda

Cu drag Lavanda

25 – 27 iunie 2021, ora 10:00, Tritenii de Jos, jud. Cluj

Pret bilet: 10 lei

Cu drag, Lavanda

Dragă cititorule,
Cu siguranță ai auzit și tu despre “magia lavandei” și despre cum această floare deosebită face posibilă împlinirea dorințelor. Cu drag Lavanda
În această vară, deschidem porțile grădinii noastre cu lavandă din Tritenii de Jos, un sat viu, din județul Cluj, cu dealuri colorate în violet și cu oameni cu drag de munca pământului.
Povestea Lavandei începe din vremuri străvechi, însă noi ne propunem ca, alături de voi, să dăm glas unui nou capitol al acestei povești, capitol dedicat Scrisorilor Lavandei.
Ascultă-ți glasul interior; ce îți spune? Desigur că te îndeamnă să ne vizitezi. Noi te așteptăm, negreșit, cu mult drag!
Simbolic, la sosire, fiecare vizitator (12+ ani) va achita o taxa de 10 lei, în schimbul căreia va primi cheia care deschide poarta spre tărâmul Lavandei din Triteni (un buchet de flori de lavandă și un săculeț cu floare de lavandă).
În apropierea culturii de lavandă va exista și o parcare.
În livada de lângă lavandă va exista un “Loc de Păturit”, unde vă veți putea relaxa, prin urmare vă recomandăm să aveți cu voi o pătură.
 Și, în cele din urmă, să vă pregătiți aparatele foto, pentru a putea surprinde în fotografii sau filmări toate momentele petrecute în câmpul de Lavandă din Triteni.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.