25-27 septembrie Live painting

Live painting

25 – 27 septembrie 2020, ora 16:00, Caminul Subcultural, str. Fericirii, nr. 12

Participarea gratuită *

TiMAF: Live painting

”Arta este o necesitate, nu un lux.” Nu suntem singurii care avem această credință și nici nu suntem primii care ne lăsăm ghidați în misiunea noastră de către ea. Și la fel cum noi ne-am dorit, încă de la început, să facem creația artistică accesibilă pentru un public foarte larg, la fel au vrut și Kero și Ocu prin picturile murale pe care le creează.

Cei doi artiști ni se alătură (și) anul acesta la TiMAF, de data aceasta într-un context care ne permite să-i vedem în procesul de construcție a artei, un adevărat spectacol de live painting pe care îl vor realiza pe peretele unei clădiri din curtea Căminului Subcultural.

Come and watch, you will be amazed.

Evenimentul va fi deschis spre vizitare în intervalul orar 16:00-19:00, accesul fiind în permanență controlat pentru a putea respecta măsurile de distanțare fizică și a ne încadra în capacitatea legală a locului.

Măsuri de siguranță

Purtarea măştii de protecţie, folosirea dezinfectantelor de la intrarea în spațiul delimitat și respectarea distanței de 2 m între participanți vor fi obligatorii la toate evenimentele organizate în cadrul TiMAF din acest an. În momentul sosirii la eveniment, participanţilor li se va lua, în mod obligatoriu, temperatura corporală. Persoanele care vor avea temperatură mai mare de 37,3°C sau care vor prezenta simptome de infecție respiratorie (tuse, rinoree), cât și cele care vor refuza să le fie verificată temperatura nu vor putea participa la evenimentul dorit.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.