25-28 august Smida Jazz Festival

25 – 28 august 2017, ora 14:00, Smida, jud. Cluj

Abonament: 119 lei; Bilet pentru o zi: 45 lei

Smida Jazz Festival 2017 – eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca. Traseul pe care vi-l recomandăm este, pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida. Mai multe, aici: http://www.smidajazz.ro/ro/info.

În acest cadru natural feeric, pe parcursul celor trei seri, vom explora sunetele jazzistice emise de:

VINERI:
JazzyBIT – România
The Kandinsky Effect – Franța (în premieră în România)
Tingvall Trio – Germania

SÂMBĂTĂ:
Trompetre (Petre Ionutescu) – România
Sickpicnic – Ungaria
GoGo Penguin – Marea Britanie (în premieră în România)

DUMINICĂ:
Iordache – România
Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda (în premieră în România)
Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia

Pentru camping pot fi cumpărate on-line abonamente: 35 de lei/ 3 nopți/ o persoană sau bilete pentru o zi, la fața locului, în limita disponibilității locurilor: 15 lei/ o noapte/o persoană.

Atât abonamentele, cât și biletele pot fi achiziționate on-line, pe www.eventbook.ro, www.eventim.ro și www.biletmaster.ro, dar și off-line în rețeaua Humanitas la nivel național (https://goo.gl/BiJzIE), librăriile Cărturești, magazinele Orange și Vodafone, cinematograful Florin Piersic, Agenția Teatrală și Wens Tour (Agenția Eroilor) – Cluj-Napoca.

*Copiii cu vârste până-n 14 ani, localnicii și persoanele cu handicap (împreună cu un însoțitor) beneficiază de intrare liberă, atât la festival, cât și în camping, pe baza documentelor justificative.

La fel ca în ediția-pilot, se vor desfășura diverse activități în aer liber, atât recreative, cât și educative, și vom amenaja food court, baruri,

PARCARE (15 lei/ mașină/ intrare, respectiv 25 de lei/ rulotă/ intrare) și camping (cu facilități, precum toalete, lavoare, dușuri, pază, iluminat, zonă pentru a lua masa).

TRANSPORT:
Vă îndemnăm să vă deplasați cu mijloacele de transport în comun pe care vi le vom pune la dispoziție, conform următorului orar:
vineri, 25 august:
Cluj-Napoca – Smida: 12:00 și 18:00;
sâmbătă, 26 august:
Smida – Cluj-Napoca: 02:00 și 04:00;
Cluj-Napoca – Smida: 10:00 și 14:00;
duminică, 27 august:
Smida – Cluj-Napoca: 02:00 și 04:00;
Cluj-Napoca – Smida 12.00;
luni, 28 august:
Smida – Cluj-Napoca: 02:00, 04:00 și 14:00.


Atât informațiile complete, cât și formularul pentru rezervarea locurilor sunt de găsit aici: http://smidajazz.ro/ro/transport. Rezervarea este obligatorie și se face cu minimum 24 de ore înainte de fiecare cursă.

Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Cu sprijinul: Consiliul Județean Cluj

25-28 august Smida Jazz Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top