25-28 iulie Teatru fara frontiere

Teatru fara frontiere

25 – 28 iulie 2022, ora 10:30, Cinema Mărăști, str. Aurel Vlaicu, nr. 3

Participarea gratuită 

Teatru fara frontiere – 4 zile de teatru  Teatru fara frontiere

Locul unde creativitatea și arta spectacolului nu cunoaște limite.

Alexandru Jurcan, fondatorul trupei de teatru a Liceului Teoretic „Octavian Goga” din Huedin, creează punți culturale și exhibă emoții prin workshop-uri de creație și spectacole de teatru. Ne oferă experiențe de neuitat prin care descoperim lucruri frumoase și nebănuite despre noi.

Timp de 4 zile, în perioada 25-28 iulie, în intervalul orar 10:30 și 14:00, un grup format din 40 de copii cu vârsta între 8 și 16 ani se vor putea iniția în arta spectacolului de teatru sub atenta coordonare a maestrului Jurcan.

Participarea la ateliere este gratuită iar inscrierile se pot face prin e-mail la adresa interculturalitate@gmail.com si telefonic 0711.020.565

Nu uita! Locurile sunt limitate, iar starea de bine este garantata. Tot aici o să-ți faci mulți prieteni noi.

Alexandru Jurcan sustine workshopuri creative de teatru amator pentru elevi de peste 35 de ani. A câștigat mai multe premii în cadrul zecilor de festivaluri internaționale la care a participat cu clasele de teatru coordonate. Maestru in artele spectacolului de teatru, om de cultura si scriitor, parte a echipei Institutului Cultural Francez Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.