25-28 mai Zilele Clujului 2017

25 – 28 mai 2017, ora 17:00, Cluj-Napoca

Zilele Clujului 2017 – Orașul se conectează!

Festivalul de suflet al clujenilor, care a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și care dă viață orașului la fiecare sfârșit de mai, ajunge la cea de-a VII-a ediție!

Zilele Clujului deschide sezonul marilor festivaluri clujene, aducând împreună toate categoriile de vârstă prin diversitatea evenimentelor din program.

Municipiul Cluj-Napoca reunește oameni talentați, cu idei inovatoare, proiecte îndraznețe și rezultate pe măsură. Acestea fiind doar câteva elemente care ne-au adus mai aproape unii de alții, dar și de Europa. Pornind de la această premisă, tema ediției 2017 este “Clujul se conectează / Connectig Cluj” – o cupolă care permite multă creativitate, descoperire, schimbare și îmbinare.

Pe parcursul celor 7 ani, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public extrem de larg și același timp, un standard de calitate ce reflectă orașul căreia îi este dedicat – conectat, creativ, dinamic, multicultural.

Elementul cheie al acestei evoluții a fost – și rămâne – implicarea comunității. An de an, din ce în ce mai multi clujeni, persoane de toate vârstele, ONG-uri, instituții și companii se alătură echipei Primariei și se implică în mod activ în crearea unui eveniment deosebit, al nostru.

Vă invităm cu mare drag în acest an să fiți alături de noi pe parcursul celor 4 zile de “conectare”.

Programul complet al evenimentelor: http://zileleclujului.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.