25 aprilie Freak Show

Luni, 25 aprilie 2016, ora 19:00, Opera Națională Română, Piața Ștefan cel Mare, nr. 2-4

Pret bilet: intre 30 si 50 lei 

Freak Show – Un one-man-show cu Florin Piersic Jr

13 personaje, un singur actor.

După succesul spectacolului SEX DRUGS ROCK AND ROLL, cu care a obținut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, FLORIN PIERSIC JR. revine la Cluj cu o nouă reprezentație a spectacolului “FREAK SHOW”.

Realizat după un material scris de Florin Piersic JR., în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic JR. le aduce în lumina reflectoarelor.

Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

În 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).

FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara.

Biletele se gasesc la casa de bilete a sălii de spectacol, la stand-ul Ticketnet din Cora Cluj și online pe www.ticketnet.ro www.bilet.ro și www.biletmaster.ro.

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

30 lei – Cat.II

40 lei – Cat.I

50 lei – categoria VIP

Studenții, posesori de ”STUDENT CARD”, beneficiază de o reducere de 10% din valoarea prețului afișat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.