25 aprilie Iuti – Prietenul la nevoie se cunoaște

Iuti

Duminică, 25 aprilie 2021, ora 18.00, online

Pret bilet: 20 lei

Iuti – Prietenul la nevoie se cunoaște – spectacol marca Gașca Zurli

Gașca Zurli îl prezintă, în premieră, pe Iuti, cel mai nou personaj din lumea Zurli.  Iuti și Gașca Zurli îi învață pe copii și părinți lecția iertării și a prieteniei, într-un spectacol unic, jucat în ziua de Florii.

Emoția și veselia vor face echipă și vor pleca din mijlocul Bucureștiului și vor ajunge în casele românilor din toată lumea. În acest spectacol copiii fac cunoștință cu cel mai nou personaj din Gașca Zurli, Iepurașul Iuti.

El este campionul tuturor lucrurilor făcute repede și bine. Chiar în timp ce pregătea cadourile și surprizele de Paște, Iuti a fost răpit de vrăjitoarea Tura Vura. Ce vor face prietenii lui din Gașcă și cum vor reuși să-l salveze, descoperim cu toții într-un spectacol interactiv și educativ marca Zurli.

Acum spectacolele Zurli îți aduc idei prin care poți să creezi momente speciale la tine acasă. Cu fiecare spectacol Gașca Zurli aduce în sufrageria spectatorilor veselia și bucuria, împreună cu o temă care ajută părinții și copiii să se exprime mai bine, să se cunoască și să se apropie mai mult. Spectatprii vor trăi emoții frumoase și își vor aminti că nimic nu e mai important decât iubirea celor care contează cu adevărat.

Gașca Zurli vă intră și de această dată în casă, prin momente speciale, integrate în show. Spectacolul se va transmite live, pe platforma de livestreaming www.streamerse.net, în ziua de 25 aprilie, de la ora 18.00. Până la data evenimentului, spectatorii vor primi de la Gașca Zurli toate detaliile despre cum show-ul de pe scenă ajunge direct în casă la ei.
In Duminica Floriilor vrem să facem ceva ce n-am mai făcut până acum. Să ne conectăm cu prietenii noștri din toată țara și din toată lumea. Și să creăm împreună cel mai frumos moment de recunoștință și iertare. Bunătatea se învață de acasă. Iubirea se simte, în primul rând, în familie. Iar anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie să ne amintim pentru ce suntem recunoscători și să ne bucurăm de tot ce avem. – Mirela Retegan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.