25 aprilie Mr. Right

Luni, 25 aprilie 2016, Cinema City Iulius, Cinema Florin Piersic

Mr. Right (Mr. Right. Un iubit… mortal) – regia: Paco Cabezas

Fire extrem de activă, Martha (Anna Kendrick – Pitch Perfect, Up in The Air), a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând, și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis (Sam Rockwell – The Way Way Back).

Francis bagă spaima în oasele oricui dă ochii cu el, așa că Martha nu-și poate stăpâni curiozitatea, căci i se pare a fi perechea perfectă pentru ea. Ea e țicnită, el e țicnit, cu diferența că el e un țicnit… mortal. Francis e un asasin profesionist, dar unul cu un țel moral: a început să-i ucidă pe cei care-i dau comenzile de lichidare. Tocmai când Martha începe să înțeleagă că noul ei iubit nu glumea când i-a spus că trebuie să iasă un pic ca să împuște pe cineva, lucrurile au început să se încingă pentru Francis.

Când primește o misiune de la un agent FBI (Tim Roth – The Hateful Eight, Reservoir Dogs) la fel de dubios ca el, cadavrele încep să se adune, iar Martha pricepe că a venit momentul în care trebuie să aleagă: îl va părăsi pe Francis, sau i se va alătura în toată nebunia asta?

Cu: Tim Roth, Sam Rockwell, Anna Kendrick

Gen film: Acţiune/ Comedie/ Romantic/ Dragoste

Durata: 90 minute

Program:

Cinema City Iulius: 13:30, 15:40, 17:50, 20:10, 22:40

Florin Piersic:17:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.