25 aprilie Practică de Mindfulness

Luni, 25 aprilie 2016, ora 18:00, Centrul Fir de Poveste, str. General Dragalina, nr. 81

Practică de Mindfulness

Mindfulness înseamnă să acorzi atenție experienței care are loc în momentul prezent, cu o atitudine curioasă și deschisă și o bunăvoință de a fi acolo pentru ceea ce se întâmplă (ganduri, emoții, senzații, etc.).

Practica de Mindfulness, încă insuficient cunoscută în țara noastră, are numeroase beneficii fizice și psihice, atestate științific. Printre altele, ea ne ajută :
– să facem față stresului, durerii și provocărilor de zi cu zi,
– să gestionăm evenimentele neplăcute cu calm și grație
– să fim prezenți și plini de viață în fiecare moment.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați www.mindfulcluj.wordpress.com . Vă recomandăm să descărcați gratuit broșura, pentru a obține un minim de informații.

În cadrul acestei întalniri, vom face o scurtă meditație în poziția așezat, vom introduce cateva noțiuni de Mindfulness și vom practica Mindful Eating, adică vom manca stafide într-o stare de prezență conștientă. Vom încheia cu o scurtă meditație a Bunătății Iubitoare (Loving Kindness).

Precizări importante :
– ne adresăm femeilor de toate varstele, interesate de această practică. Grupul este deschis și experiența nu este necesară
– practica are caracter non-religios
– vă recomandăm să fiți îmbrăcate comod
– sunt puse la dispoziție scaune și perne
– participarea este gratuita, cu excepția costului închirierii sălii (40 lei), care se împarte la numărul de persoane prezente.

Întâlnirea începe fix la ora programată, din motive logistice. Pentru evitarea întârzierilor, recomandăm sosirea cu câteva minute mai devreme de ora începerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.