25 aprilie Smurfs: The Lost Village

Marti, 25 aprilie 2017, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!

Smurfs: The Lost Village (Ștrumpfii: Satul pierdut) – regia: Kelly Asbury

În anul 1958, animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, crea primele imagini cu Strumpfi – simpaticele personaje albastre care aveau să cucerească inimile publicului cinefil din toată lumea, generație după generație. Acum, povestea prinde viață într-o nouă interpretare, plină de culoare, magie și umor: animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”.

O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Povestea animată transmite copiilor un mesaj pozitiv de pace și armonie, demonstrându-le puterea prieteniei și importanța muncii în echipă. Adulții vor aprecia în egală măsură aventura: personaje unice, candoare, suspans și umor din plin – iată ingredientele unei experiențe memorabile, pentru întreaga familie!

Cu: Mandy Patinkin, Rainn Wilson, Demi Lovato

Gen film: Animaţie/ Aventuri/ Comedie

Durata: 89 minute

Program:

Cinema City Iulius: 13:00(3D, ro), 15:00(3D, ro), 17:00(3D, ro)

Cinema City VIVO!: 14:10(3D, ro), 16:10(3D, ro), 18:10(3D, ro)

25 aprilie Smurfs: The Lost Village

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top