25 februarie All over your face

Sambata, 25 februarie 2017, ora 19.00, Reactor, str. Petofi Sandor, nr, 4

All over your face – un spectacol de Botond Nagy

În februarie lucrurile încep să se agite la Reactor, în așteptarea primăverii: se primesc oaspeți, se organizează evenimente inedite și se joacă spectacole dintre cele mai iubite de public.

O lună plină și variată se anunță așadar la Reactor, nu mai lipsesc decât spectatorii dornici de reacții!

Cu: Paula Rotar, Denisa Blag, Ioana-Maria Repciuc

„Am fi putut să facem un spectacol în care să vorbim despre violență, moartea unui întreg popor, despre dragoste și singurătate. Teme vaste. Și apoi am început să vorbim despre lucrurile mărunte ale vieții. Despre fricile, visele, familiile, bucuriile, poveștile de zi cu zi. Și, fără să vrem, am vorbit despre noi înșine.

Este un studiu pe tema tinereții, a relațiilor pe care le purtăm cu noi toată viața…povești din tinerețe cu o bătaie de inimă spre viitor, cu un vibe sau o liniște în prezent și totodată o revoltă împotriva decepției de viață.

Un livingroom. Niște microfoane. Un pahar de vin, paradă haute-couture. Sinceritate, libertatea clipei. A spune povești. Dar ce, noi vrem neapărat să facem teatru?” (Botond Nagy)

„Haideți fetelor, dansăm, dansăm!”
sau doar
Spune-mi că mă iubești…

Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomnadat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.