25 februarie Piranesi

Piranesi

Joi, 25 februarie 2021, ora 20:00, online

Participarea gratuită

Clubul de Carte SF & Fantasy – Piranesi

„Casa lui Piranesi nu e deloc una obișnuită: are camere infinite, coridoare nesfârșite, pereții sunt ticsiți de mii și mii de statui, toate diferite. […] Dar Piranesi nu se teme. El înțelege valurile și modelul labirintului. Viața lui înseamnă explorarea casei. Doar că nu e singur în casă. Mai există Un Străin care ascunde un secret întunecat.”

Abia așteptăm să explorăm, alături de Piranesi, această lume neobișnuită!

Cum funcționează?
Citim fiecare cartea, individual, iar joi, ne vedem pe Zoom.

Linkul întâlnirii: https://us02web.zoom.us/j/84639297633

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.

Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să NU înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Dacă sunteți din Cluj, nu uitați că puteți achiziționa cartea aleasă pentru actualul club de carte de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.