25 februarie Schimb de Cărți

Duminică, 25 februarie 2018, ora 16:00, HASH Bar, str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr. 43 A 

Participarea gratuita

Schimb de Cărți 6.2

Pasionații de lectură, de cărți palpabile și discuții despre cărți sunt invitați la un nou Schimb de Cărți Cluj!

Ideea unui schimb de cărți este foarte simplă: aduci o carte pe care ești dispus să o împrumuți altcuiva și iei la schimb (împrumut) o altă carte sau mai multe cărți din rândul celor disponibile la eveniment. Discutăm despre cărțile aduse, despre alte cărți, despre librării, lansări, autori preferați și evenimente. Opțional, ne savurăm ceaiul, cafeaua și popcornul

Important: măsura în care aduceți cărți la eveniment nu vă condiționează participarea. Toată lumea e binevenită!

Cărțile date la schimb pot fi urmărite ulterior în baza de date a proiectului. Așadar, cărțile nu se dau „de tot”, decât dacă doriți asta. Se împrumută și sunt apoi returnate. Cei care doresc să doneze cărțile aduse, sunt rugați să specifice acest lucru în cadrul evenimentului.

Schimb de Cărți Cluj se desfășoară sub egida AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, fiind o inițiativă bookblog.ro. În Cluj, evenimentul se desfășoară în mod regulat, în ultima zi de duminică a fiecărei luni.

Donațiile pentru susținerea logistică sunt încurajate și vor fi folosite pentru a continua promovarea evenimentelor „cărticești” în Cluj.

Vă așteptăm cu drag și chef de vorbă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.