Sambata, 25 ianuarie 2020, ora 20:00, Hardward, str. Republicii, nr. 110

Pret bilet: 20/ 30 lei

Hteththemeth live

Hteththemeth va invita la o seara in care sa experimentati noi stari si trairi dat fiind faptul ca va vor prezenta multe piese de pe urmatorul material ce va fi lansat.

Alături de brașoveni pe scenă vor urca clujenii de la Sonic DIstillery.

Hteththemeth
Proiectul Hteththemeth din Brasov este fara indoiala o prezenta unica pe scena rock metal imbinand mai multe genuri in ceea ce mebrii trupei vor sa defineasca o “muzica inumana” (unhuman music) purtand auditoriul prin riff-uri agresive metal, pasaje progressive, avant-garde, doom, gothic, atmosferic pana la blues si boss nova. Uneori in cadrul concertelor folosesc actori si intreaga experienta duce catre ceea ce unii au numit Theatrical Rock.

Un concert Hteththemeth este mai mult decat atat, este o poveste auditiva si vizuala care provoaca stari tesute in jurul unui concept dincolo de muzica si versuri, proiectand diverse personaje si trairi si lasand publicul sa ghiceasca si sa isi formeze propria interpretare a momentului.

Inceputurile Htethemeth au fost in 1999, intregul concept bazandu-se la acea vreme pe visul pe care l-a avut Lao Kreegan intr-o formula duo, pe parcursul anilor urmatori ramanand un proiect solo uneori cu muzicieni invitati. Totul s-a schimbat in 2013 cand au fost cooptati mai multi muzicieni sa intregeasca o formula de „trupa” si asa povestea a reinceput.

Cu aparitii la mai multe festivaluri de rock si metal (Artmania Festival, Rockstadt Extreme Fest, Maximum Rock Festival), Hteththemeth si-a sedimentat prezenta pe scena muzicala prin prezenta la Wacken Open Air dupa ce a castigat Wacken Metal Battle Romania in 2016. In acelasi an a concurat in final The Global Battle Of The Bands la Berlin clasandu-se pe locul 2 prin votul celor prezenti.

Anul 2016 a fost unul prolific pentru trupa dand startul colaborarii cu Velius Media si avand ca rezultat doua productii video oficiale care au fost difuzate pe Music Channel si un lyric video.

Hteththemeth se bucura si cu diverse colaborari cum ar fi 4Tune Quartet (in cvartet de muzica clasica) cu care au reorchestrat intregul album Best Worst Case Scenario si au organizat cinci concerte speciala in aceasta formula colaborativa in primavara anului 2018. In acelasi an s-a lansat videoclipul piesei Light Lies impreuna cu 4Tune Quartet.

Hteththemeth este:

Läo Kreegan – voce
Vlad-Andrei Onescu – keyboards & FX, voce
Lucian Popa – chitara, voce
Mihai Rădulescu “Koldr”– bass, voce
Codruț Costea “Codrez” – tobe si percutie

In prezent Hteththemeth lucreaza la un nou album ce va fi lansat in curand.