25 ianuarie Mireasa tânără

Joi, 25 ianuarie 2018, ora 18:00, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8 

Participarea gratuita

Clubul de Carte Cluj 4.1 – Mireasa tânără

În prima lună a noului an, abordăm o carte cu un titlu sugestiv: „Mireasa tânără”, de Alessandro Baricco, roman publicat în anul 2015.

Recunoaștem că suntem curioși să-l descoperim pe scriitorul care a fost invitat de onoare la Festivalul Internațional de Carte Transilvania (ediția din 2016), așa că joi, 25 ianuarie 2018, ne dăm întâlnire la Bookstory, începând cu ora 18:00 și discutăm despre acest roman despre care aflăm că ilustrează „ neobişnuita poveste de dragoste, între doi tineri meniţi unul altuia încă din copilărie, recreând în acelaşi timp o lume gata să se năruie. ”

Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte? Este simplu: discutăm și împărtășim unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să citiți/terminați cartea! Desigur, participarea este gratuita..

Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*carduri de cititori;
*cartea lunii o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea;
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club, primiți o carte cadou din partea bookblog.ro .

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.