25 ianuarie Seminar de informare oportunități finanțare 2018

Joi, 25 ianuarie 2018, ora 18:00, Bookla, str. Ion Andreescu, nr. 1

Accesul liber

Seminar de informare oportunități finanțare 2018

RCG Consulting Group in colaborare cu Bookla are onoarea de a gazdui Seminarul de Informare cu privire la Oportunitațile de finanțare Start Up aferente anului 2018.

Seminarul gratuit de informare organizat de RCG Consulting Group are ca scop principal informarea potențialilor solicitanți cu privire la: condițiile de accesare a fondurilor, tipurile de investiții și cheltuieli eligibile, modalitatea de plata etc.

Seminarul se va concentra pe cele trei programe de finanțare: Start Up Nation, Start Up Plus și Start Up Diaspora. În cadrul seminarului vor fi prezentate diferențele dintre cele trei programe de finanțare, avantajele /dezavantajele programelor precum și condițiile specifice fiecărui program.

În cadrul seminarului se vor prezenta detalii legate de procedura de implementare aferentă programului de finanțare Start Up Nation.

Moderator: Doru Tit – manager RCG Consulting Group, deține o experienta de peste 11 ani în domeniul fondurilor europene, participând la elaborarea și implementarea a numeroase proiecte pe diverse linii de finanțare: POR, FEADR, POSCCE, POCU etc. Lector autorizat pentru cursurile de Manager de proiect, Expert accesare fonduri europene si de coeziune, Achiziitii publice etc.

Înscrierile se fac completând formularul online la: https://www.surveymonkey.com/r/B9B3SYT

Va asteptam la eveniment !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.