25 iulie Premieră O gheară de ajutor

O gheară de ajutor

Duminica, 25 iulie 2021, ora 19:00, Casino Parcul Central, str. Hossu Iuliu

Intrarea liberă

O gheară de ajutor, regia: Delia Gavlițchi

de: Carla și Liana Precup

Pentru Astrid presiunea examenului este amplificată de o pandemie globală, de școala online și de izolarea în casă.
În tot acest timp, unele pisici stau leneșe la soare și torc. Altele, puțin mai harnice, vânează câte un șoricel amețit de căldură. În schimb, Motanul nostru și-a găsit un scop nobil din ronțăitul de teme, pentru că vrea să cunoască lumea asta mare! Ba nu, sunt două scopuri. Dorește și să dea o gheară de ajutor celor care îl ascultă și sunt curioși să învețe mai multe.
Dacă vreți să aflați povestea lui Astrid și a Motanului despre presiune, nesiguranță și încrederea de sine, trebuie neapărat să aruncați un ochi și o ureche la „O gheară de ajutor”!

Spectacol recomandat întregii familii: 6- ∞ ani
Durată: 50 min

Intrarea la spectacole este liberă în limita locurilor disponibile și în baza reglementărilor în vigoare.

Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii:
– persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare.
– persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului.
Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.
Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Spectacolul va avea avanpremiera in Iulius Parc, pe ponton, de la ora 11:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.