25 mai Avanpremieră Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

  • 24/05/2017
  • Cinema

Joi, 25 mai 2016, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!, Cinema Florin Piersic

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar) – regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

În efortul de a scăpa de Salazar, Jack se aliază cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialistă în astronomie. Singura lor scăpare este legendarul Trident al lui Poseidon.  Cei trei pornesc în căutarea lui, la bordul corăbiei „Pescăruşul Mort” (Dying Gull), fiind urmăriţi de cel mai aprig duşman pe care l-a avut până acum Sparrow.

Cu: Johnny Depp, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Orlando Bloom

Gen film: Acţiune/ Aventuri/ Comedie/Fantastic

Durata: 135 minute

Program:

Cinema City Iulius 19:30(3D) 22:10(3D)

Cinema City Polus 20:00(3D) 22:40(3D)

Florin Piersic 20:00(3D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.