25 mai Expoziția 82 Young Artists

Expoziția 82 Young Artists

Joi, 25 mai 2023, ora 18:30, Muzeul de Artă, P-ța Unirii, nr. 30

Expoziția 82 Young Artists

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, instituție publică de interes județean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să vizitați expoziția „82 Young Artists”, care reunește lucrările tinerilor, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, de la atelierul Tatianei Alban, precum și ale unor cursanți absolvenți.

În ultimul an de studiu la Universitatea de Arta din Cluj, Tatiana a deschis porțile atelierului său de artă pentru copii și adulți cu un puternic interes pentru artă.  Astfel, cu multă pasiune și empatie a creat o comunitate artistică numită „Young Artists”

„Rolul meu de mentor este cu siguranță o vocație îndeplinită. Dăruind și împărtășind din experiența mea, susținând la nivel individual și încurajând pentru o exprimare artistică autentică a fiecărui individ, este, cred, cea mai valoroasă contribuție pe care o pot aduce misiunii mele. 

Arta mea este completată și transformată într-un mod natural și complex, printr-o expresie artistică personală, dar și prin această comunicare și legătură cu arta exprimată a celorlalți din jurul meu. Până acum și poate mai departe, experiența celor 15 ani de mentorat mi-a adus cele mai frumoase, motivante și inspiraționale experiențe. Mă modelează, mă transformă ca persoană și ca artist”. (Tatiana Alban)

Expoziția va rămâne deschisă publicului spre vizitare până în data de 04 iunie 2023.

Program de vizitare: miercuri – duminică: 10.00 – 17.00 Ultimul bilet de intrare va fi emis la ora 16:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.