25 mai Povești adevărate sau inventate

Povești adevărate sau inventate

Marti, 25 mai 2021, ora 19:30, online

Povești adevărate sau inventate – teatru radiofonic

Povești adevărate sau inventate, de Andrei Mihai (10 ani) și Mihaela Ramona Bar (mama)

Andrei e clasa a IV-a dar deja se pregătește intens pentru o carieră în teatru. A luat cursuri de regie și scenografie pe lângă faptul că joacă într-o trupă de actorie.

Povești adevărate sau inventate explorează dinamica dintre o mama, poate prea îngrijorată de educația copilului ei și fiul său care învață în stilul propriu, nerăbdător și dinamic. De la undele Theta până la o găină într-un autobuz, cei doi rememorează o serie de amintiri mai mult sau mai puțin reale, care devin pe nesimțite o altă lecție, atât pentru Andrei, cât și pentru mama lui.

Piesa de teatru radiofonic, produsă în parteneriat cu Radio Cluj, poate fi ascultată în premieră, pe data de 25 mai pe canalul nostru de Youtube: https://bit.ly/3owG5ti

La finalul programului radiofonic, pe data de 1 iunie, vom anunța care dintre scenarii va fi transformat într-un spectacol de teatru pentru copii marca MiniReactor.
În actul creativ feedback-ul publicului este extrem de important, astfel încât dorim să aflăm părerile voastre despre fiecare piesă radiofonică în parte. Tocmai de aceea, odată cu difuzarea celor șase propuneri de texte, lansăm și un formular special pentru feedback.
Acesta se poate completa aici: https://bit.ly/2RAilrW

Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *