25 martie 9 din 10

Vineri, 25 martie, ora 19.00, Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

9 din 10 – regia: Leta Popescu

Luna martie e, pentru Reactor, cea mai importantă din an. Nu numai pentru că se simte venind primăvara, ci și pentru că acum sărbătorim lansarea spațiului unde, lună de lună și săptămână de săptămână, vă așteptăm cu experimente și reacții culturale. Pentru că nu ar exista Reactor fără publicul reactiv, programul acestei luni îi va fi dedicat: după fiecare spectacol, spectatorii vor fi invitați să rămână alături de echipa artistică la un pahar de vin și o discuție prietenească.

În plus, mai adăugăm o regulă de joc: 1+1=1. Adică… vii la spectacol cu un prieten care nu a mai intrat niciodată în ‪Reactor ‬și plătiți împreună un singur bilet! (excepție fac spectacolele Just Push Play)

Programul acestei luni, bogat, variat și reprezentativ pentru ceea ce înseamnă Reactor de creație și experiment, e rezultatul a doi ani de reacții intense, de acumulări de energie și scântei de inspirație, de aventuri împărtășite cu un public tot mai numeros și mai cald, și de cel mai bun tip de muncă – cel căruia îi știi scopul și îi vezi rezultatele. Vă așteptăm să îl descoperiți!

Dramaturgia: Ana Cucu-Popescu
Cu: Oana Hodade, Oana Mardare, Doru Taloș

Chestionând limbajul specific cărților motivaționale, 9 din 10 este rezultatul unui proces de lucru de tip devised theatre, având la bază un scenariu colectiv, bazat pe improvizațiile actorilor, coordonat de dramaturgul Ana Cucu-Popescu, sub regia Letei Popescu. Spectacolul confruntă publicul cu realitatea îndoielnică a statisticiilor abracadabrante de astăzi, o realitate aflată la limita dintre fake şi true, la limita dintre how to be… şi be yourself!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.