25 martie Algoritm

  • 23/03/2017
  • Party

Sambata, 25 martie 2017, ora 22:00, Yolka, Piata Unirii, nr. 21

Pret bilet: 10 lei < 24; 15 lei > 24 pina la ora 03.00

Algoritm – the live sessions /w Sentiment / IV-IN / Tomirzvn

O lume noua infloreste! Un nou anotimp isi intra in drepturi si odata cu el Algoritmul naturii incepe dansul mult asteptat al renasterii. Primavara, suntem infuzati de culori vibrante, de caldura soarelui si de o noua viata. Natura vibreaza peste tot in jurul nostru si mai ales in noi. Haideti sa o sarbatorim impreuna, cum altfel, decat prin dans.

Invitati nostrii : Sentiment

Un trio electronic bazat in Bucuresti, cu un sound profund si dinamic, hipnotic, aventuros, incitatnt si exuberant; imbinand sounduri si beaturi techno cu elemente melodice si sintetizatoare mai putin conventionale, muzica lor propune o incursiune in dansul atat de vitale regasarii umane si incita la deschidere, la meditatie si inflorire intr-o sinestezie totala. Lasiti-va cuceriti si sedusi.

Sentiment sunt:
Dan Van Dal || Eusebio Digital || Apricate

https://soundcloud.com/sentimentsentimentsentimenthttps://soundcloud.com/sentimentsentimentsentiment

IV- IN

“Raw, distored and emotional” – asa isi descrie IV-IN muzica caracterizata prin linii de bass puternice si ritmuri complexe. Pasiunea pentru glitch-urile mici, sunetele neprocesate si zgomote este caracteristica fundamentala care defineste sound-ul experimental ale pieselor sale.
Inspirat din lucrurile mici ale vietii si exprimand emotiile si trairile lor, trecerea prin simtiriile cotidiene se reflecta intr-un set amiental experimental si eclectic pe care IV-In il propune la aceasta Editie de Algoritm.

Haideti sa dansam impreuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.