25 martie Dezbatere publică

Luni, 25 martie 2019, ora 18:30, Cazino Parcul Central, Cluj-Napoca

Acces liber

Dezbatere publică

AGORA Debate, în parteneriat cu Cluj Startups, CLUJ IT Cluster, South Eastern Europe Dialogue on Internet Governance (SEEDIG), Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca și Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, are plăcerea de a vă invita la o dezbatere publică despre importanța inteligenței artificiale și necesitatea unei implicări mai puternice a României în dezvoltarea sa.

Dezbaterea se va purta între două echipe de câte două persoane, care vor prezenta argumente pro și contra prin intermediul unor scurte discursuri. Membrii celor două echipe sunt reprezentanți cu experiență ai mișcării de dezbateri din țara noastră, fiind câștigători și finaliști la numeroase competiții naționale și internaționale, deveniți lideri în domeniile lor de activitate.

Evenimentul se adresează tuturor celor care au un interes pentru tehnologie, în special tema dezvoltării inteligenței artificiale și impactul său asupra societății și vieții de zi cu zi, celor care lucrează în domeniu, în special IT, dar și celor care doresc să afle mai multe despre mișcarea de dezbateri din România.

Dezbaterea este deschisă publicului, dar accesul este garantat doar în limita locurilor disponibile. Confirmarea participării se face prin trimiterea unui mail la ioana.stupariu@agoradebate.ro până pe 24 martie 2019.

AGORA Debate este o asociație-umbrelă care administrează un amplu program educațional destinat elevilor de liceu și studenților, având în centrul său dezbaterile academice ca instrument educațional, de dezvoltare a abilităților de gândire critică, argumentare și exprimare în public. Totodată, AGORA Debate este un actor prezent în viața publică prin organizarea de dezbateri cu participarea a numeroase personalități ale vieții publice din România, pe unele dintre cele mai arzătoare teme ale momentului în România.

25 martie Dezbatere publică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top