25 noiembrie Cirque du Verité

Sambata, 25 noiembrie 2017, ora 19:00, Cinema Dacia, str. Bucegi, nr. 11 B

Accesul gratuit

Cirque du Verité – spectacol de teatru

O parte a activității noastre la Lumea ca Lumea este dedicată persoanelor a căror viată a fost marcată de abuz, indiferent de forma imbrăcată, fiindcă noi vedem violența în sine că fiind singurul rău. Iar victime sunt atât cei care suportă consecințele violenței cât și cei care cedează în fața ei și o produc.

Antidotul este responsabilizarea fiecăruia dintre noi în fața ei și conștientizarea faptului că violența are putere doar dacă noi i-o dăm. Cum i-o dăm?
Prin cedarea în fața ei-Cedăm dacă o ignorăm. Cedăm dacă o suportăm. Cedăm dacă o provocăm. Astfel, devenim victimele ei, cu toții.

“Cirque du verité” este un spectacol despre 4 situații în care cuvântul „NU” nu a contat. 4 numere de circ care prezintă o realitate crudă, pe care de cele mai multe ori vrem să o ignorăm. E un spectacol real, care nu menajează spectatorul, care îl pune în fața faptului împlinit: s-a comis un viol. Se trece de la clasica viziune „doar o femeie poate fi violată” la o imagine complexă a relațiilor sexuale impuse, așa cum sunt ele în secolul XXI.

Scopul spectacolului “Cirque du verité” este acela de a conștientiza opinia publică asupra faptului că violența nu are sex, vârstă sau context, ci este o alegere pe care o putem controla.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Regia: Alex Teodorescu

Accesul la spectacol este gratuit, însă pentru a vă rezerva locul în sală vă rugăm să vă înscrieți la link-ul: https://goo.gl/F7CzGL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.